Sunday, June 24, 2012

Bila Dah 24...


Assalamualaikum,



Bila dah genap 24, banyak perkara mula berubah, antara:




Tapi no. 2 tu tak betul, my real career not even started yet T_T

Waktu balik rumah mak buat ayat sentap, tengok gambar baby pastu cakap "anak angah nanti mesti rupa macam ni nanti"

Hmm, dah la takde girlfriend, calon isteri pun takde, mak dah fikir nak cucu, haha

Overall, im grateful with my life,Alhamdulillah ^_^


2 comments:

fila206 said...

SAMA LA MACAM SY..TP BEZANYA SY NI POMPUAN.HAHA..

nur ezqy said...

Assalammualaikum wbt & slmt sejahtera
Dijemput ke blog saya
http://lace-rose-murah.blogspot.com

LACE ROS MURAH RM 4.50 - RM 5.50/meter

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


atau emel saya:

nurezqy@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...