Wednesday, January 25, 2012

Khas Utk Alip

Assalamualaikum Alip,  




aku  wish kat cni je la ek.. Selamat Hari Lahir, cepat-cepat la kahwin ye..

mesti ko patah hati seribu kan xda kad blakang seat.. so 
sempena besday ko aku rekod n email la lagu patah seribu (padahal tau lagu tu je =p )

nak buat video banyak masalah, 1st try yang wan post tu hasil gagal daripada beribu2 vid yang direkod, haha

so aku rekod bunyi je la, sila pakai earphone supaya ko nightmare malam ni , sila download link kat email ko tu





3 comments:

Aliff Lazim said...

Adeh tadi aku dah post komen tapi failed la pulak. Dah macam kaset pulak nak kena rewind.

Tak sangka ada entry pasal aku. Oh I'm so touched! Hahaha. Anyway thank you wei! Thank you kat Wan Tinggi sekali!

Aku dah download dah. So far belum dapat nightmare lagi. Haha (Ayat kasi kau bangga sikit)

Lepas ni boleh upload banyak-banyak lagu kat Youtube. Boleh aku tumpang populariti kau. Haha

Damon Salvatore said...

haha., ko la upload, aku jd wingman ckup r

Jerseys said...

Michael Oher Jersey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...