Wednesday, January 25, 2012

Khas Utk Alip

Assalamualaikum Alip,  




aku  wish kat cni je la ek.. Selamat Hari Lahir, cepat-cepat la kahwin ye..

mesti ko patah hati seribu kan xda kad blakang seat.. so 
sempena besday ko aku rekod n email la lagu patah seribu (padahal tau lagu tu je =p )

nak buat video banyak masalah, 1st try yang wan post tu hasil gagal daripada beribu2 vid yang direkod, haha

so aku rekod bunyi je la, sila pakai earphone supaya ko nightmare malam ni , sila download link kat email ko tu





Friday, January 13, 2012

Ust Kazim Elias + Ust Azhar Idrus: Hijrah Menuju Ilahi (MEdiafire)

Assalamualaikum,


 Kuliah Ust Kazim +Ust Azhar Idrus dah keluar. 

Aku upload gak versi mp3 yang diconvert dari kuliah ni. Saiz lagi kecil sesuai untuk mereka yang dah sampai limit broadband. Nanti boleh letak dalam mp3 player.

Credit to kaiser@syok.org/kaiserfarrel.com. 

Video (550mb)

MP3 (38mb)

 

Tuesday, January 3, 2012

Apabila zina menjadi budaya

Assalamualaikum,
Alhamdulillah,  kita dah sampai tahun 2012. Banyak dah kemajuan kat Malaysia ni. Tapi makin kita maju dari segi teknologi, ekonomi, makin jatuh pulak akhlak kita sampai di tahap remaja boleh berkata mengenai Zina

"benda tu BIASA"
"Kawan buat OK JE"


Saksikanlah realiti kehidupan di Malaysia: 






Video ni lagi sedih dari Ombak Rindu (tak terkira aku menguap)

p\s: Wardina dah xda kat MHI T_T 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...