Friday, February 18, 2011

Internet dan dot dot dot..



Si A: "internet kat rumah x elok...emm, bosan sangat cuti hari tu...x tau nak buat ape...huhu=("

Si B: "tak guna,****,****** ukm (dicensor kerana terlalu banyak cacian)" habis maki bukak movie tgk sampai tido

Si C: "bosan siot takde internet" pastu balik bilik tidur sampai maghrib, nasib baik tak miss asar

Si D:"Napelah internet ukm ni teruk sangat, nak wat assigment n proposal pun susah (tapi time ada internet tak wat pun assigment n proposal)" pastu main game 29 jam sehari
sambil buat2 lupa ada assignment n proposal yang perlu disiapkan

Ini la rungutan2 yang boleh didengari secara percuma bila internet takde, nampak sangat remaja sekarang ni terlalu bergantung pada internet kan, apa la nak jadi ngan diri sendiri.. huhu

5 comments:

Aliff Lazim said...

aku rasa semua rungutan tu macam kena kat batang hidung aku suatu ketika dulu. hehe

Damon Salvatore said...

dulu je ke? hehe

Aliff Lazim said...

a'ah, kena highlight perkataan "dulu" tu. hehe

Dilla Dil said...

ko ok la alip dulu je..
ak.. dulu kini dan selamanye!

Damon Salvatore said...

buang je laptop ko dell, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...