Friday, May 20, 2011

Game Snake di Youtube..

Race yourself to an iPad 2 or a BlackBerry Bold 3 or even an iPod Touch!

Assalamualaikum. Entry ni nak share 1 benda yang tak berpekdah (^_^). Kepada peminat-peminat utube yang mempunyai internet lembap tahap siput, kini anda boleh mengurangkan stress menunggu buffer utube dengan game snake (game ni sangat popular dlm nokia 3310)


Caranya mudah je, time buffering, tekan mouse pada bulatan kat tengah2 tu. Then tekan keyboard anak panah atas/bawah. Jangan tekan kiri atau kanan nanti ganggu buffering..


Nanti anda akan dapat lihat ular tu bergerak macam gamba atas ni. Bila ular dah gerak butang kiri dan kanan xkan effect buffering... Selamat mencuba..



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...