Thursday, May 26, 2011

Pembekuan Jawatan Kosong Kerajaan

Jom undi perisa susu kegemaran anda!




Dah nak genap setahun mintak JPA secara online, tapi tak dapat panggilan pun,sedih2 wuwu.. Nampak sangat Sijil tak laku. Dulu mak bapak suruh belajar malas, buang masa je pandai. Result pun hancur. Padan muka. Semalam dapat berita kerajaan akan tutup semua jawatan kosong untuk sementara mulai 1 Jun. Agak malang la siapa yang bergraduate tahun ni dan pelajar-pelajar tajaan JPA. Mungkin buka balik pada 31 Ogos 2011. Sila apply kerja swasta dulu ye... (^_^)v

Nak tahu lebih lanjut download surat rasmi JPA tu kat sini

2 comments:

farizamm said...

Kerajaan dah makin tak de duit. Banyak duit spend kat benda tak berfaedah. Kita yang merana. Huk3.

Bersabar ye. Doa banyak2 dipermudahkan peerjalanan hidup kite ini. :)

Damon Salvatore said...

btul2. Harap2 pas master nnt senang la dapat.. (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...