Saturday, June 18, 2011

Chirping Cheetah

Assalamualaikum

Kenal cheetah? Mesti kenal kan. Kucing liar yang paling cute (pandangan aku la, taste lain2), Binatang darat yang terpantas. Salah satu binatang yang diambang kepupusan sebab genetic diversity dah kurang. Tapi bukan nak post pasal tu (mentang2 belajar conservation =p). Hari tu tengok NatGeo wild terkejuz rupanya cheetah ni ada bunyi burung.. cute max!!! Ingatkan reti mengaum je..



Rasa nak peluk2 cheetah tu (berani ke?)



Ni seekor lagi kucing liar, Serval Cat




P/S: kucing2 yang aku jumpa setakat ni tak pernah plak buat bunyi macam tu, ke aku yg tak perasan, banyaknya benda yang tak tahu pasal alam ni.. huhu


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...